Colofon

Medewerkers

Het team van Sansaar.nl wordt gevormd door de volgende leden:

  • Dinesh Sewgobind (Penningmeester/ Webdesign / technische ondersteuning)
  • Sapna (Bestuurslid / Webdesign)
  • Sjaam Mangal (Oprichter)

 

Copyrights

Alle rechten, waaronder het auteursrecht, zijn van toepassing. Alle werken op deze site zijn bij verschillende instanties vastgelegd.

Het is niet toegestaan artikelen of andere informatie over te nemen of te publiceren zonder schriftelijke toestemming van Sansaar.nl. 

De informatie op Sansaar.nl is bedoeld voor persoonlijk gebruik, dus niet voor commerciële of andere doeleinden. Elke vorm van (her)publicatie van de inhoud van Sansaar.nl, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerder, is nadrukkelijk verboden. 

Een link naar deze site wordt zeer gewaardeerd, maar uitsluitend naar de homepage. Links naar subpagina's zijn niet toegestaan.

Bij vaststelling van schending van auteursrechten van informatie op deze site, volgen aangifte bij de politie en verdere juridische stappen.

 

Bekendmakingen

Heeft u iets te publiceren of bekend te maken, stuur een email met de tekst naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Schrijf wel duidelijk bij wat het doel van uw inzending is. Voor niet-commerciële bekendmakingen zijn er geen kosten verbonden. Stuur de bekendmakingen als kale tekst in volledige zinnen (niet in telegramstijl; beschrijf de onderdelen in nette Nederlandse zinnen).

 

Disclaimer

Sansaar.nl tracht u alleen goed gecontroleerde informatie aan te bieden. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onjuistheden, onvolledigheden of onrechtmatigheden op de site voorkomen. Gebruik van de aangeboden informatie is dan ook geheel voor rekening van de bezoeker. Sansaar.nl kan niet voor eventuele (vermeende) schade aansprakelijk worden gesteld.

Verwijzingen of hyperlinks naar websites van derden zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruikers van onze website. Sansaar.nl is niet aansprakelijk voor door derden verstrekte informatie.