5 vervolgfilms van dit jaar

zondag, 18 januari 2015 00:00 Read 1902 times

 

Dit jaar zullen er vervolgfilms komen van een aantal films die in het verleden erg succesvol waren. Onder andere komen de volgende films uit :

Tanu Weds Manu Returns: Kangna Ranaut keert terug in het vervolg vanTanu Weds Manu. Het verhaal speelt zich af vier jaar na het huwelijk in de eerste film. Wat het vervolg ook spannend maakt is dat Kangna een dubbelrol heeft. Première van de film is op 12 juni .

ABCD 2:  Ondanks dat er geen grote sterren waren in deel 1, bleek de film een enorme hit te zijn. Nu zijn de dansende sterren terug maar met een twist. Première:19 juni.

Welcome back: John Abraham vervangt in deze film Akshay Kumar, die het vervolg is van de in 2007 uitgekomen komedie Welcome.

Hera Pheri 3: Het is al 15 jaar geleden dat de 1e film uitkwam. John Abraham en Abhishek Bachchan zijn de hoofdpersonen in Hera Pheri 3.(foto)

Ghayal Returns: Sunny Deol's Ghayal werd een enorme hit begin jaren '90 en het verhaal ging over een bokser op zoek naar wraak voor de moord op zijn broer.En nu,na 25 jaar komt er een vervolg op de film.