Hindostaanse jongerendag op zondag 15 maart

donderdag, 05 februari 2015 00:00 Read 2901 times

 

Het Sarnámihuis organiseert op zondag 15 maart een Hindostaanse jongerendag, getiteld "Generatie Nu: Je weet dat je een Hindostaan bent als."

Het doel van de middag is om Hindostaanse jongeren te empoweren in hun identiteit, toekomstdromen en persoonlijk leiderschap. Door kennis en ervaring uit te wisselen met gelijkgestemden worden ze bovendien deel van een netwerk dat hen verder kan ondersteunen en versterken in hun identiteit. Tijdens de bijeenkomst maken de jongeren kennis met verschillende jongerenorganisaties die actief zijn in de Hindostaanse gemeenschap. Daarnaast treden de jongeren aan de hand vantheatersketches met elkaar in gesprek over thema's als gemengde relaties, studeren/werken in een witte omgeving, leven tussen twee culturen en omgaan met een generatiekloof.

"Generatie Nu" vindt plaats op zondag 15 maart van 13.30 tot 17.00 uur in Theater de Vaillant in Den Haag. Entree kost 2 euro. Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , tel 06-12.09.72.16.