Uitnodiging 22 aug: de Wetenschap en het Hindoeïsme

maandag, 10 augustus 2015 00:00 Read 2534 times

 

Zie hieronder de uitnodiging die wij ontvingen:

Wij nodigen u van  harte van uit om deel te nemen aan deze conferentie, onder het motto´een frisse blik en nieuwe inzichten´.

Ons doel is om u mee te nemen in de tijd door middel van literatuur en onderzoeken om u te laten zien welke bijdrage het Hindoeïsme heeft geleverd aan de Wetenschap. Wat heeft het Hindoeïsme de wereld gegeven door de eeuwen heen?  Hierbij zullen wij enkele onderwerpen uitlichten en presenteren aan u.

Ons streven is om door middel van de beschikbare theoretische kennis met betrekking tot bijvoorbeeld Onderwijs en Geneeskunde de koppeling te maken naar de basis vanuit het Hindoeïsme. 

Dit willen we doen om bewustzijn te creëren en de bijdrage van het Hindoeïsme aan de wereld bekendheid geven. Bij de generatie van nu ontbreekt deze kennis, deze kennis was destijds niet beschikbaar op scholen in Nederland of Suriname. Er is weinig tot niets bekend van wat het Hindoeïsme heeft bijgedragen aan de wereld.

Wij hopen hiermee in te spelen op een behoefte en vervolgens hiermee bij te dragen aan een gezonde, sterke en een sociale Hindoe samenleving. 

Wij zien uw aanmelding tegemoet zodat we rekening kunnen houden met uw komst.

Voor meer informatie bel:  06-17919346 (Sandra Naigi) of mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Plaats: Shri Sitaram Dhaam  Hogendijk 6, 1105 AC Amsterdam Zuidoost

Datum: 22 augustus 2015

Tijd: 15:00-17: 00 uur

Inloop vanaf: 14: 30 uur