Top 5 films van 2014

maandag, 22 december 2014 00:00 Read 2015 times

 

PK: Aamir Khan, Anushka Sharma en Saurabh Shukla zijn de sterren van PK,  geregisseerd door Rajkumar Hirani en geproduceerd door Vidhu Vinod Chopra. Sanjay Dutt, Boman Irani en Sushant Singh Rajput hebben speciale optredens in de film, die gaat over een alien op aarde.

Haider: Haider is een bewerking van William Shakespeare's "Hamlet". Shahid Kapoor speelt de titelrol en de film wordt geregisseerd door Vishal Bharadwaj. "Haider" is het verhaal van een jonge man die wanhopig probeert om de dood van zijn vader te wreken. Tabu, Kay Kay Menon, Shraddha Kapoor en Irrfan Khan spelen ook in de film.

Queen: Queen maakt iedere vrouw trots om een vrouw te zijn. Kangana Ranaut is Rani in de film. Queen is een eerbetoon aan alle vrouwen die hebben gedurfd  'nee' te zeggen.

Mary Kom: Mary Kom is gebaseerd op het leven van de Indiase box-kampioen Mary Kom met Priyanka Chopra in de hoofdrol. Deze film is geregisseerd door Omung Kumar. De film is een van de zeldzame werken van de Indiase filmindustrie en is gebaseerd op het leven en de prestaties van een Indiase sporter.

Highway: De film is het verhaal van de reis van twee mensen uit zeer verschillende achtergronden. Highway is geregisseerd door Imtiaz Ali en de sterren in de film zijn Randeep Hooda en Alia Bhatt.