Hiervan krijg je wittere tanden

vrijdag, 16 januari 2015 00:00 Read 1964 times

 

1.Aardbei

Aardbei bevat namelijk een bepaald natuurlijk zuur, waardoor verkleuring van de tanden voorkomen wordt. 

2. Zaden en noten

Zaden en noten zitten vol proteïnen en gezonden vetten, maar wist je dat ze het ook goed doen om wittere tanden te krijgen? 

3. Sinaasappel

Sinaasappels bevatten natuurlijke zuren, waardoor je tanden witter kunnen worden. Vers geperste sinaasappelsap zit ook nog eens boordevol vitamine C en is heel goed voor de gezondheid

4. Uien

Uien zijn nou niet echt de ideale snack om tussendoor eventjes te eten naar binnen te werken maar het goedje kan je ook helpen om op een natuurlijke manier witte tanden te krijgen.

5. Brocolli

Het schijnt dat broccoli er ook voor kan zorgen dat je wittere tanden krijgen. De groente is heel erg gezond en versterkt het immuunsysteem.

6. Water

Door veel water te drinken krijg je een stralende huid en een mooie glimlach, plus je tanden worden er witter van. 

7. Wortel en selderij

Selderij en worteltjes zijn super gezond. Volgens een onderzoek helpen selderij en worteltjes de speekselproductie te stimuleren, waardoor je wittere tanden kan krijgen en je tandvlees versterkt wordt.

8. Kokosnootolie 

Vervang eens in de zoveel tijd je tandpasta met kokosnootolie en poets je tanden met het goedje. Met kokosnootolie kun je namelijk gaatjes voorkomen, omdat het alle onnodige bacteriën die zorgen voor tandbederf aanvalt. Ook helpt kokosnootolie tegen een slechte adem.